deutsch  english    

I.v.m. Corona trainingen dit seizoen zaterdagmorgen 

9.00-10.10 ALLEEN BINNEN

Training 10.20-11.30 BINNEN

Tacoyo BUITEN Monnickendam

Beste Tacoyo cursisten,

Om met het goede nieuws te beginnen; we kunnen door!

De aangescherpte maatregelen die tijdens de persconferentie van afgelopen dinsdag zijn toegelicht en de publicatie van het protocol verantwoord sporten van NOC*NSF laten het toe om Tacoyo te beoefenen. Tevens heb ik contact gezocht met de Gemeente om te vragen of er aanvullende eisen gelden. Dat is niet het geval.

Samenvattend is dit het kader waar we aan moeten voldoen:

Tacoyo is geen teamsport. Toch laat ik je meelezen met onderstaande punten om duiding te geven aan het getal 4. De ‘vier’ duikt veel op in de discussie bij sport en andere ontmoetingen.

Bovenstaande is terug te lezen op de website van NOC*NSF

De aangescherpte maatregelen zijn genomen om groepsvorming en sociale contacten te verminderen en het aantal reisbewegingen te reduceren. Mengen moet voorkomen worden. Dat is de essentie op basis waarvan deze kaders zijn gesteld om de kans op besmetting te verkleinen. 

Er zijn behoorlijk wat sportgroepjes die deze week te horen hebben gekregen dat zij niet door kunnen met trainen en geen wedstrijden mogen spelen. 

Ik ben blij dat we met Tacoyo wel binnen de geldende kaders door kunnen gaan met live sporten. Via deze weg mag ik je de complimenten geven over het omgaan met de 1,5 meter tot nu toe. We letten op elkaar, wachten soms even en brengen het geduld op wat daarvoor nodig is. Het is een uitdaging om, liggend op de matjes, naar mij gericht te blijven. Tevens goed dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt op het naleven van de afspraken bij klachten. Mensen blijven thuis bij twijfel of bellen om even te overleggen. Uitstekend! Hou dat vol.

Tot Tacoyo!

Met een gezonde en vitale groet,
Frank

P.S. Mocht je, naast het meedoen aan Tacoyo, nog meer willen doen om je gezondheid en immuunsysteem een boost te geven, klik dan op deze link: dé ontbrekende schakel in de aanpak van Corona.

**************************************************************

ARCHIEF

Beste Tacoyist,

Naast BINNEN hebben we ook GROEN LICHT voor Tacoyo BUITEN op ZATERDAG!

Plaats: grasveldje naast de Marijkezaal

Dag: vanaf zaterdagochtend 5 september

Tijdstip: 9.00-10.10 uur.

Let op:

Mocht je nog vragen hebben dan verneem ik dat graag.

Graag tot buiten, tot Tacoyo!

Met een Fit&Ontspannen en hartelijke groet,

Frank

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 mei 16

Ingang Trainingsveld Tacoyo Buiten achter Marijkezaal

Ingang Trainingsveld Tacoyo Buiten

Overzicht Trainingsveld Tacoyo Buiten

NAAR BOVEN