deutsch  english    

TACOYO KIDS video

TACOYO is ontstaan in de jaren '70 als anti stress training voor volwassenen. Het wordt door heel Nederland en België gegeven in gymzalen, sportscholen, fysiocentra, zwembaden en ziekenhuizen. En wij zijn trots jullie te kunnen melden dat wij een TACOYO KIDS les hebben gemaakt.

Voor nu is het een eenmalige les. Wij willen onderzoeken of kinderen dit leuk vinden. Als dat zo is, maken we er wellicht nog wel eentje.

Kinderen zitten nu veel thuis van school en moeten dan ook huiswerk maken. En dat vinden ze niet altijd even leuk. Om dan even lekker te kunnen bewegen en ontspannen is gewoon heel fijn. De video duurt 20 minuten en de kids kunnen gewoon meedoen met Anneke en Billie Jean. 

En natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat jullie er van vinden. Willen jullie een reactie geven onder de video op YouTube? Veel plezier!

Wil je meer weten over de producten van Tacoyo? Let's Work Be Proud is de tak van Tacoyo Nederland voor alle organisaties in Nederland. Wil je de principes van TACOYO ervaren op het werk? Wil je onze andere vitaliteitsprogramma’s ontdekken? Ook online seminars zijn mogelijk.

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 mei 21

NAAR BOVEN