deutsch  english    

Tacoyo onderwijst de toekomst

Deze week is een campagne gestart over het onderwijs van de toekomst. Wat moet een kind, dat nu op de Basisschool begint en in 2032 klaar is voor de arbeidsmarkt, leren om een goede eerste baan te krijgen?

Staatssecretaris Dekker roept in een publiekscampagne heel Nederland op om daar over na te denken. Na de zomer 2016 worden de nieuwe doelen va het onderwijs opgesteld.

Lerares Femke Cools, lerares van het jaar 2014 Basisschool, noemt hier mindfulness als belangrijk onderdeel voor het onderwijs van de toekomst.

Ook in de DWDD werd mindfulness als tip genoemd om te gaan doceren. Dat doen wat voor nu en in de toekomst uitdagend is. Mindfulness is het volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Aanwezig zijn in het hier en nu. Meer bewust en intens leven. Mindfulness helpt om beter te concentreren en jezelf beter te leren kennen.

Tacoyo is er klaar voor! Tacoyo onderwijst al sinds jaar en dag elementen van mindfulness in haar trainingen. Vaker even stil staan bij jezelf. Vanuit bewustwording betere keuzes maken voor je gezondheid en vitaliteit.

Als je wilt kennismaken met Tacoyo en goed wilt leren zorgen voor jezelf, voor nu en in de toekomst, klik dan hier voor een overzicht van plaatsen waar Tacoyo wordt gegeven.

Veel plezier!

 

 

 

Tacoyo onderwijst mindfulness

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2014 november 19

NAAR BOVEN