deutsch  english    

Tacoyo op het (thuis)werk: Muziek

Tacoyo op het (thuis)werk? Muziek

In deze serie van vijf artikelen zoomen we vandaag in op de muziek die een belangrijk en integraal onderdeel uitmaakt van Tacoyo.

 

De lessen

De lessen van Tacoyo worden altijd gegeven op muziek. De muziek is aangepast op de manier waarop de les wordt gegeven. Deze sluit aan op de intensiteit van de oefeningen  die er gegeven worden tijdens de lessen. Iedereen kan zo zijn / haar eigen tempo bepalen. Van jong tot oud kan iedereen meedoen aan de Tacoyo groepslessen. Zowel in de zwembaden als in de sportscholen.

Tussen de intensieve oefeningen door komen korte ontspanningsmomenten. De muziek verandert met de oefeningen mee. Wanneer er een intensieve oefening komt zal de muziek wat heftiger zijn en wanneer er een ontspanningsmoment komt is de muziek ook wat rustiger. Aan het einde van de training volgt een lange ontspanning van 15 minuten.

De onderdelen die Tacoyo uniek maken zijn bijna altijd, overal van toepassing, op iedereen. Ook tijdens het thuiswerk. En Tacoyo trainingen zijn ook geschikt op het werk!

Wil je weten hoe?

Wil je dat op je werk introduceren?

Zijn je collega’s ook toe aan ontspanning?

Stuur een mail voor meer informatie of een afspraak (info@tacoyo.nl).

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 augustus 28

NAAR BOVEN