deutsch  english    

TACOYO training vanuit je huiskamer

Het is heel jammer dat we nog niet de TACOYO en Aqua-tacoyo training bij onze vertrouwde trainer kunnen volgen. De sportscholen, zwembaden en trainingslocaties blijven nog even dicht. 

Maar heel veel TACOYO trainers bieden nu online lessen aan. En ze doen dat op verschillende platformen; Via Zoom, Facebook live, Youtube. Bij sommigen kun je live meedoen, andere trainers nemen de les van tevoren op en zetten die dan online zodat je het kunt doen op je eigen moment. Iedereen doet zijn uiterste best om alle Tacoyisten fit en gezond te houden. Alle TACOYO trainers zijn in korte tijd bijgeschoold in online lesgeven en maken hier ook dankbaar gebruik van. Natuurlijk is trainen in de zaal of zwembad het allerleukste, maar voor nu is het een prima alternatief. Zo blijven we met zijn allen fit gezond!

Doe jij nog niet aan TACOYO? Of doe jij Aqua-tacoyo en wil je eens uitproberen of TACOYO bij je past? Neem dan eens een kijkje op onze website en kies een trainer die bij jou past. Het voordeel van online les is dat je het lekker vanuit je huiskamer kunt doen en dus niet gebonden bent aan reistijd. En het smoesje dat er geen training bij jou in de buurt is, gaat nu niet op! Bij heel veel trainers kun je nu ook tijdelijk online meetrainen. Probeer het eens uit of het bij je past. Veel plezier!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2021 januari 16

NAAR BOVEN