deutsch  english    

Tacoyo XL voor Alpe dHuZes

Beste Tacoyo’ers en/of belangstellenden,

Ook in 2020 is er weer een TacoyoXL training om geld in te zamelen voor het goede doel: de strijd tegen kanker.

De Tacoyoleden Johan en Annelies uit Breda, trainend bij Peter en Annette van Broekhuizen, fietsen in juni 2020, voor de 10e keer!, weer de “Alpe d’HuZes” voor KWF.

Hun Sponsorbrief vind je onderaan.

Wat:              TACOYO XL –training = 120 minuten

Wanneer:       Zondag, 09 februari 2020

Tijd:              10 tot 12 uur

Waar:            Sporthal Stedelijk Gymnasium, Nassausingel 7

Voor wie:       Voor iedereen – ook Niet-Tacoyoleden

Kosten:          Sponsorbedrag:  6 Euro per deelnemer (meer geven mag altijd)

Aanmelden kun je vanaf nu per e-mail: info@tacoyobreda.nl

Kun je niet komen trainen, maar wil je graag doneren, mag je ook een envelop met jouw donatie aan Peter geven in de (gewone) les.

Aanmelden voor de XL-training is mogelijk tot 8 februari.

Peter en Annette van Tacoyo Breda hebben er zin in – jij hopelijk ook !

Mocht de datum jou niet uitkomen en wil je toch doneren. Kom gerust langs bij één van de clubs. Om een training te volgen voor het goede doel! Veel plezier toegewenst.

 

Alpe d ‘HuZes 2020 sponsorbrief team Johannelies

Beste mensen,

Ten eerste: wij wensen jullie een heel mooi 2020!

En alweer een jaar voorbij, en hier is- tie dan weer, onze sponsorbrief voor Alpe d’HuZes 2020. Dit jaar is het 15 jaar Alpe d'HuZes, en voor ons, team Johannelies, wordt het de 10e keer dat we deelnemen! We zijn niet zo zeer trots op het feit dat dit jaarlijks georganiseerd wordt en dat wij al zo lang meedoen (met jullie steun!), want het betekent dat nog steeds te veel mensen worden geconfronteerd met kanker.  

Maar we zijn wel trots op wat we hebben bereikt. Sinds 2006 is er al ruim 174 miljoen euro voor kankeronderzoek bijeen gebracht. Daarmee zijn meer dan 200 wetenschappelijke onderzoeken gefinancierd. Onderzoeken naar kanker én naar de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. En waar we óók trots op zijn is dat de organisatie 100% op vrijwilligers steunt, dat betekent dat élke euro ook daadwerkelijk naar KWF Kankerbestrijding gaat waar het in een speciaal fonds gestort wordt. Twee maal per jaar wordt gezamenlijk door KWF en Alpe d’HuZes bepaald naar welke onderzoeken het geld gaat.  

En waar we nog het meest trots op zijn is dat jullie, onze trouwe donateurs, ons al die jaren zijn blijven steunen, en we hopen natuurlijk dat het ook dit jaar zo zal zijn! We hebben uitgerekend dat in die 9 jaar dat wij samen al deelnamen, jullie al  ruim € 85.000 hebben gedoneerd! Een waanzinnig mooi bedrag!! Maar we gaan dus door. Dit jaar, omdat het onze 10e keer is, hebben we ons streefbedrag op € 10.000 gezet, en met jullie hulp gaat dit zeker lukken. Wij zetten onze schouders eronder en we rekenen op jullie duw(tje).

Soms vragen ze ons, gaan jullie alweer? Aangezien we in onze omgeving meer mensen met kanker kennen dan met griep, gaan we weer! We hopen oprecht dat we het nog gaan meemaken dat Alpe d’HuZes niet meer georganiseerd ‘hoeft’ te worden, omdat niemand meer dood gaat aan kanker. Dat kanker een chronische ziekte wordt waarmee je goed, gezond en gelukkig kan leven. Je gaat niet meer dood áán kanker, maar mét kanker. Iedereen verdient immers een morgen!

Het doel van Annelies is om 3x de berg te beklimmen, Johan heeft de 6 losgelaten en gaat voor 5 beklimmingen.  Uiteraard hopen we dat jullie ons ook dit jaar weer steunen, kleine of grote bedragen, alles is welkom, elke euro telt immers!

Als je op onze team actiepagina komt dan zie je rechts:   

Je kunt een van de voorgestelde bedragen kiezen, maar uiteraard hoeft dat niet. Onderaan kun je je eigen keuze maken.                                                              

We hebben ook onze persoonlijke actiepagina’s.  Het maakt niet uit waar je doneert, het komt immers allemaal bij hetzelfde mooie doel terecht! Mocht je er niet uitkomen, laat het ons weten.

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/johannelies

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/anneliesgoedmakers467/alpe-dhuzes-2020

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/johankoenders/alpe-dhuzes-2020

Uiteraard zullen we jullie de komende maanden weer regelmatig op de hoogte houden via onze nieuwsbrieven. Wil je die niet ontvangen, stuur ons dan een berichtje.

Warme groet,

Annelies en Johan

Alpe d'HuZes 2018

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 januari 19

NAAR BOVEN