deutsch  english    

Talk Talk - It's my life

TACOYO Muziektip

Vanuit het chaotische brein van Mark Hollis van Talk Talk ontstaat hele mooie muziek. Naast hun superhit Such A Shame hebben ze nog veel meer mooie muziek gemaakt. Wij presenteren nu: It's My Life.

 

<
 
Ook tijdens de Tacoyo training besteden we veel aandacht aan de muziek. We gebruiken hits van vroeger tot nu en klassieke muziek als ontspanning. Muziek zweept op en ontspant. Zo wordt de training nog beter. Wil je ook eens ervaren of Tacoyo bij je past? Veel clubs geven nu buiten of online les. Kijk hier voor een club bij jou in de buurt.
 
Wil je meer weten over Tacoyo? Let's Work Be Proud is de tak van Tacoyo Nederland voor alle organisaties in Nederland. Wil je de principes van TACOYO ervaren op het werk? Wil je onze andere vitaliteitsprogramma’s ontdekken? Ook online seminars zijn mogelijk.

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 mei 29

 

Met de TACOYO muziektip presenteren we ontspannende muzikale hoogstandjes. Fijn om op de achtergrond te beluisteren en vaak herkenbaar uit de les. Heb je ook een ontspannende muziektip? Stuur een YouTube link via de mail.

NAAR BOVEN