deutsch  english    

Thuis oefenen voor je gezondheid

Onze gezondheid is ons grootste goed. Je kunt erover praten of over denken maar er iets aan doen is waar het toch uiteindelijk om gaat. Toch? Voorkomen is beter dan genezen! Mocht het echter door het slechte weer of andere omstandigheden er echt niet van komen om de deur uit te gaan en om te werken aan je gezondheid en vitaliteit dan kun je ook thuis in- en ontspanning afwisselen!

Zet  je favoriete muziek aan en wissel series van inspanning af met ontspanning met oefeningen op de site van Health.com. Hier kun je terecht met voorbeelden van oefeningen. Ook op deze site kun je terecht voor oefeningen. 

Heb je een voorkeur voor yoga dan kun je hier terecht op de site van Ingrid van de Gezonderie voor oefeningen die zorgen voor een goede bloedvoorziening naar je spieren en een goede beweeglijkheid van de gewrichten. Ook geven ze je weer meer energie. Door de oefeningen regelmatig uit te oefenen verbeter je je lichaamshouding en zul je ervaren dat je lijf langzaam maar zeker steeds soepeler en leniger wordt.

Natuurlijk is het nog beter als het je wel lukt om de bank thuis te overwinnen en de deur uit te gaan om bezig te gaan voor je gezondheid en vitaliteit. Geniet tijdens een training Tacoyo, onder leiding van professionele instructeurs, van heerlijke muziek en waarbij in- en ontspanning op unieke wijze worden afgewisseld. Tot slot wordt de training afgesloten met een welverdiende ontspanningsoefening. Je gezondheid en vitaliteit varen er wel bij.  

Bij Tacoyo ben je op het juiste adres. Kijk hier voor een club bij jou in de buurt. Veel plezier!

 

Thuis Trainen

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2016 maart 02

NAAR BOVEN