deutsch  english    

Tips voor meer rust in de drukte

Wij heeft het tegenwoordig niet (te) druk?

Gemerkt of ongemerkt houden we elke dag de nodige ballen in de lucht: we hebben een boeiende maar drukke baan, we hebben wellicht kinderen die overal naar toe moeten, daarbij willen we onze vrienden graag geregeld zien, willen we onze relaties onderhouden, willen we graag sporten en ook op nog de hoogte zijn van de laatste goede film.

Kortom we hebben het ontzettend druk, en we benadrukken dat ook. Als iemand ons vraagt hoe het met ons gaat: dan is ons antwoord vaak: druk, druk, druk. Maar we hebben of nemen geen tijd om langdurig meditatielessen te volgen of om elke dag een wandeling te maken in de natuur. En zo zijn we onze eigen stress aan het opbouwen.

Met deze praktische oefeningen kun je de stress verminderen en krijg je meer rust in de drukte.

Naast het uitvoeren van de oefeningen helpt Tacoyo ook om stress te verminderen met de beste westerse en oosterse wijzen van in- en ontspannen bij elkaar gebracht in één unieke methode. Wil je ook kennismaken met deze unieke methode? Hier kun je terecht voor een geheel vrijblijvende proefles bij een club bij jou in de buurt. Move your body, Relax your mind!

Rust in alle drukte

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2017 februari 09

NAAR BOVEN