deutsch  english    

Tips voor minder hectiek en meer tijd en/of rust

Heb je het altijd druk? Ren, hol en vlieg je dagelijks van hot naar her? Plan jij je agenda overvol? Ho! Stop! Druk zijn is niet cool en gaaf, volgens de Britse bedrijfspsycholoog Tony Crabbe en auteur van het boek ‘Nooit meer druk’. Door die altijd druk-mentaliteit verlies je de controle, ben je minder succesvol en… het maakt je niet gelukkiger. Wat je wel moet doen?

Op de site van Sonnevelt - Opleiders voor een vitaal leven - staan de nodige tips om minder hectiek te ervaren en meer tijd en/of rust te krijgen.

Succes met het toepassen van de tips. Ook tijdens een Tacoyo training laten we de spanning los en ervaart je lichaam rust. Dat doen we door eerst spanning in je lijf op te bouwen tijdens de inspanning om het vervolgens weer los te laten tijdens de ontspanning. Dit golfprincipe werkt erg goed voor lichaam en geest. 

Wil je weten welke producten Tacoyo nog meer heeft? Let's Work Be Proud is de tak van Tacoyo Nederland voor alle organisaties in Nederland. Wil je de principes van TACOYO ervaren op het werk? Wil je onze andere vitaliteitsprogramma’s ontdekken? Ook online seminars zijn mogelijk.

 

 

Vakantie - Tijd voor jezelf

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 mei 24

NAAR BOVEN