deutsch  english    

Top 10 anti-stress muziek

Al bijna 100 jaar lang wordt de cruciale rol van muziek in productiviteit en ontspanning onderzocht. Het resultaat: dé top 10 beste anti-stress muziek aller tijden – om bewezen direct te kunnen ontspannen en opladen in tijden van stress en drukte.

Geniet na hard werken en de nodige inspanning geleverd te hebben van ontspanning. Hier kom je erachter welke muziek jou daarbij kan helpen.

Ook  de anti-stress training Tacoyo is bekend met ontspanningsmuziek. Gedurende een uur intervaltraining worden op heerlijke muziek inspanning en ontspanning steeds afgewisseld. Na het uur trainen een kwartier ontspannen en herstellen met eveneens bijbehorende ontspanningsmuziek. Tacoyo gebruikt muziek als hartslag van de training. Ook genieten van een muzikaal feestje? Veel trainingen worden nu online of buiten gegeven. Komt gerust langs voor een proefles Tacoyo. Veel plezier!

Wil je weten welke producten Tacoyo nog meer heeft? Let's Work Be Proud is de tak van Tacoyo Nederland voor alle organisaties in Nederland. Wil je de principes van TACOYO ervaren op het werk? Wil je onze andere vitaliteitsprogramma’s ontdekken? Ook online seminars zijn mogelijk.

Muziek als hartslag

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 juni 05

NAAR BOVEN