deutsch  english    

Unieke actie Versterk je weerstand

Veel werknemers en ouders zijn nu veel meer in huis. Veel werkgevers stimuleren dat werknemers thuis werken en alle scholen zijn tot 6 april gesloten. Het is een kans voor reflectie, wat echt van waarde is. Jouw lichaam is het grootste kapitaal en je gezondheid je grootste goed.

OERsterk heeft als missie het gezondheidsvirus te verspreiden en ziet het als een maatschappelijke verplichting om mensen de juiste kennis en handvatten aan te reiken om zichzelf in deze onrustige periode te versterken. Zij hebben daarom besloten jou tot 6 april verschillende betaalde producten gratis aan te bieden.

Het is een werkelijk unieke actie en een buitenkans om je leiderschap te nemen: het is een mogelijkheid om nieuwe kennis op te doen en meer tijd en energie in je gezondheid te investeren. Nieuwe informatie zorgt voor een bewustzijnsverandering, waardoor je anders naar de wereld gaat kijken. Het opent de deur om betere keuzes te maken, wat weer leidt tot een toename van je vitaliteit.

Tot 6 april biedt OERsterk betaalde diensten gratis aan, zodat het voor iedereen toegankelijk is (en nee, er zit geen addertje onder het gras).

Tacoyo ondersteunt de actie van OERsterk van harte. Ook Tacoyo gaat ervoor om de gezondheid en vitaliteit van Nederland te verbeteren en daarmee de weerstand van iedere Nederlander!

Veel lees- en leerplezier; op naar een betere gezondheid en meer vitaliteit, versterk je weerstand!

Versterk gratis je weerstand

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 maart 20

NAAR BOVEN