deutsch  english    

Vacature Tacoyo Nederland

Tacoyo: Move Your Body, Relax Your Mind!

TN verzorgt voor haar trainers Tacoyo en AquaTacoyo instructiefilms die trainers gebruiken bij de voorbereiding van hun lessen.

Ben jij of ken jij een student(e) en zoek je een leuke bijbaan om video ervaring op te doen? TN zoekt een gemotiveerde student(e) die bij video producties kan ondersteunen. Het gaat om het opnemen en verwerken van beelden van sportlessen. Ervaring is niet vereist, maar wel mooi meegenomen.

Meer informatie? Bekijk de info hieronder!

Vacature "Opnemen en verwerken video’s voor trainers TN"

  1. Met apparatuur van TN wordt een Tacoyoles gefilmd als instructie voor de trainers die dit later kunnen terugkijken via het eigen vimeo kanaal.
  2. Dit geldt zowel voor de Tacoyo fitnessfilm als de Aqua-Tacoyoles in het zwembad.
  3. De fitnessfilm wordt elke 2 maanden gereleased, de aquales elk kwartaal (4x per jaar).
  4. Voor de fitnessfilm worden meestal twee lessen achter elkaar opgenomen (3-6 keer per jaar).
  5. De aquales wordt enkel opgenomen.
  6. De fitnessfilms opgenomen in Almere van 10.00 – 14.00/15.00, meestal op donderdagen. 
  7. De aquales wordt opgenomen in het zwembad in Kerkdriel (Brabant), altijd op zondag: van 14.00 – 17.00.

Alle tijden zijn flexibel en kunnen aangepast worden. Het heeft de voorkeur een jaarplanning te maken zodat alle data vast staan. Overleg is mogelijk. Wel zijn de zondagen voor het zwembad het belangrijkste. Als het materiaal is opgenomen dient het ge-edit te worden. Dit gaat op een vaste manier op kantoor van TN (Amsterdam Z-O). Hiervoor wordt gebruikt de GoPro Studio software. De lessen worden opgenomen vanuit een vast camera standpunt. Het renderen van de film kost het meeste tijd en kan in eerste instantie ook door TN gebeuren. 

Vergoeding: 15 tot 20,- euro per uur op factuurbasis. Het bedrag is naar gelang de ervaring en leeftijd.

De kandidaat moet enigszins ervaring hebben met opnames maken en films maken. Technische kennis van de camera en het geluidsysteem is een vereiste, maar dit is bij genoeg interesse heel goed te leren. Een rijbewijs is handig qua apparatuur. Kennis van editing is van belang maar iedereen met interesse kan alles leren/geleerd worden. Motivatie is het belangrijkste. 

De kandidaat loopt eerst een keer mee om te oefenen. Alle voorbeelden staan online. Het zijn instructiefilms dus geen moeilijke ingewikkelde trucs nodig. Ook voor het meelopen in de aanleerfase wordt betaald.

Opnames worden uitgevoerd met een GoPro in combinatie met een fitness-aerobicmicrofoon, een mixer voor het geluid en apparatuur van TN.

Voor meer informatie:

Rob Szepesi (Algemeen directeur Tacoyo Nederland B.V.)

Mobiel: 06-418-618-65

Graag tot Tacoyo!

 

Vacature

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2019 maart 09

NAAR BOVEN