deutsch  english    

Verbeter je conditie in een paar stappen

Een goede gezondheid vraagt om het hebben van een goede conditie. Door je conditie te verbeteren loop je minder risico op bijvoorbeeld hart- en vaarziekten, botontkalking en diabetes. Ook heeft het een positieve invloed op astma, reuma en je gemoedstoestand. Als je een goede conditie hebt, voel je je vaak ook veel energieker door de dag heen. Reden genoeg om je conditie te verbeteren!

Op de site van A.Vogel wordt uitgelegd hoe je je conditie kunt verbeteren in zes stappen. Tevens staat er een oefening waarmee je direct aan de slag kunt.

Bij Tacoyo train je samen met anderen aan kracht én uithoudingsvermogen. Tevens vergroot je je flexibiliteit en leer je ontspannen. Doordat getraind wordt op heerlijke muziek en door de grote variatie aan oefeningen is een training nooit saai, is het leuk om te doen en verras je je spieren steeds weer. Daarbij leer je ook om te ontspannen. De training wordt afgesloten met een heerlijke ontspanningsoefening. Kom gerust een langs voor een vrijblijvende proefles!

Gezond in Balans

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 juni 27

NAAR BOVEN