deutsch  english    

Vitaal aan het werk

Vitaal aan het werk gaat over meer dan alleen goed zitten en wandelen in je pauze. Want wat eet je tijdens een werkdag? Hoe hou je de juiste balans tussen je werk en privé? En leef jij je passie? Wil je vitaal aan het werk?

Onlangs gaf Sonnevelt - Opleiders voor een vitaal leven - aandacht aan het onderwerp "Vitaal aan het werk" met in de week van 10 t/m 16 april iedere dag een interessant artikel, een inspirerende video en een opdracht om mee aan de slag te gaan!

Mocht je het gemist hebben. In de navolgende periode verschijnen hier de stappen die gezet zijn en die je alsnog kunt zetten om meer vitaal aan het werk te gaan en te blijven.

Vitale mensen zorgen voor vitale organisaties en omgekeerd. Maar hoe zorg je voor een vitale werkdag? Hoe haal je het beste uit jezelf? En hoe zit het met je werk-privé balans?

Lees hier meer over vitaliteit.

De komende periode wordt gekeken opeenvolgend gekeken naar 1 van 6 gebieden die bijdragen aan een vitale levensstijl:
• positieve gedachten
• bewegen
• voeding
• herstelmomenten
• relaties
• passie

Albert Sonnevelt geeft in deze video alvast een paar tips.

Ook Tacoyo heeft als doel om je te helpen meer vitaal in je werk en leven te staan. Door in- en ontspanning op unieke wijze af te wisselen en aandacht te geven aan het Trainen van lichaam en geest, Ademhaling, Conditie, Ontspanning, Yoga en het leren Omgaan met stress. Kom gerust eens langs voor een proefles. Wellicht voor jou de eerste stap naar een meer vitaal leven. Veel plezier!

Vitaal aan het werk

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2016 april 21

NAAR BOVEN