deutsch  english    

Vitaler en gezonder worden

Wilt u vitaler en gezonder worden?

Richard de Leth (1982) studeerde geneeskunde aan de VU Amsterdam. In zijn medische praktijk zag hij dat veel medicijnen de patiënten niet genezen. Hij leefde elf dagen als oermens in de Pyreneeën en kwam vitaler en gezonder terug.

In zijn boek Oersterk Leven beschrijft hij hoe leven volgens de natuur veel ziektes kan helpen genezen. Het doel is om een vitale geest in een vitaal lichaam te krijgen. Daarvoor moet je inzichten krijgen. Deze inzichten staan beschreven in zijn boek. 

"De meeste ziektes van nu hangen samen met ongezond leven. Een gezonde leefstijl omvat naast het verzorgen van de juiste voeding ook bewegen én ontspanning".

Richard de Leth: "Om gezonder te worden kan ik wel allemaal pillen gaan voorschrijven, maar het begint met normaal eten en bewegen".

Richard trad voor het eerst op TV op in toen nog RTL Late Night. Nu heeft hij al vele duizenden mensen geïnfecteerd met zijn boodschap over gezonde leefstijl. 
Het is zijn missie, evenals die van Tacoyo, om Nederland gezonder te maken. Lees hieronder een kort verslag van zijn eerste TV-optreden.

Wil jij ook vitaler en gezonder worden? Je kunt je hier opgeven voor een vrijblijvende proefles Tacoyo.

Oersterk Leven

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2019 januari 05

NAAR BOVEN