deutsch  english    

Voeding bij stress

De relatie tussen voeding en gezondheid krijgt de laatste jaren steeds meer aandacht. Nog niet zo lang geleden was er in onze Westerse wereld weinig bekend over voeding als medicijn. De aandacht voor voeding als ondersteunend element bij stress was dan ook een onderschoven kindje. 

Hoewel voeding nooit de enige oplossing kan zijn voor stress- of burn-outklachten, is het wél een wezenlijke component in het verkrijgen van balans en is het dus van belang om hier grip op te krijgen.

Ingrid Prent is ervaringsdeskundige en besteedt aandacht aan voedingsrichtlijnen die het herstel bij stress bevorderen.

Ook op de site van "Optimale Gezondheid" vindt je voedingsmiddelen die je stress niveau naar beneden kunnen brengen.

Let op dat je naast je voeding ook de stress zelf aanpakt. Het blijft belangrijk om je leven onder de loep te nemen en te kijken hoe je meer rust kunt krijgen. Tacoyo is een anti-stress training welke op unieke wijze aandacht geeft aan beweging én ontspanning.`The proof of the pudding lies in the eating`. Veel plezier!

Wil je meer weten over de antistress programma's van Tacoyo?
Let's Work Be Proud is de tak van Tacoyo Nederland voor alle organisaties in Nederland. Wil je de principes van TACOYO ervaren op het werk? Wil je onze andere vitaliteitsprogramma’s ontdekken? Ook online seminars zijn mogelijk.

Stress en Voeding

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 mei 03

NAAR BOVEN