deutsch  english    

Werkdruk verminderen? 5 valkuilen om te vermijden!

Werkdruk verminderen draagt ertoe bij dat je weer met plezier naar je werk gaat en dat je werk je energie geeft. Heb jij de gewoonte om op je werk altijd maar ja te zeggen en wordt daardoor je werkdruk te hoog?

Volgens Mark Twain is een gewoonte hardnekkig. Je kunt hem niet zomaar ’t raam uit kieperen, maar zult hem tree voor tree de trap af moeten helpen.

Nog vandaag kun je ermee beginnen om deze gewoontes aan te pakken. Niet in een keer, maar, zoals Mark Twain zegt, tree voor tree.

In dit artikel beschrijft Albert Sonnevelt een aantal veelgehoorde valkuilen die zorgen voor overbelasting door werk en die je dus beter kunt voorkomen. Zijn valkuilen zijn:

Tacoyo leer helpt je mee om te voorkomen dat jouw werkdruk te groot wordt. Zoals  het leren omgaan met stress, het vergroten van je draagkracht, het vinden van balans tussen in- en ontspanning, het leren omgaan met uitdagingen en het vinden van meer rust in je hoofd en lichaam. Kom gerust eens langs voor het volgen van een proefles. Graag tot Tacoyo!

Werkdruk

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2016 juni 19

NAAR BOVEN