deutsch  english    
 • Contact
 • Over Tacoyo
 • Nieuwsbrief
 • Tacoyo Club in Gelderland: Annet Beweegt (Winterswijk)

  Plaats: Winterswijk

  Kom jij ook lekker sporten voor je rust? Tijd voor een pas op de plaats, tijd voor TACOYO!

  Wat leuk dat je interesse hebt in TACOYO, de ultieme anti-stress groeples op muziek. Door TACOYO te doen zal je conditie en kracht verbeteren, én je leert goed ontspannen. Zo werk je in een les zowel aan je 'Body' als aan je 'Mind'.

  Bij TACOYO vind je geen ingewikkelde pasjes of apparaten, maar totaalbewegingen voor het hele lijf waarbij telkens de linker en rechter hersenhelft wordt geactiveerd. Vooral de belangrijke houdingspieren komen aan bod, zoals de rug en buikspieren, maar er wordt ook gewerkt aan het uithoudingsvermogen.

  Mijn lessen TACOYO geef ik in mijn eigen fitnessstudio Annet Beweegt. Ik geef hier diverse lessen aan uitsluitend vrouwen, altijd in groepjes van maximaal 8 deelneemsters tegelijk. Het voordeel is dat ik je zo alle aandacht en begeleiding kan geven zodat je de les optimaal ervaart.

  Dus, wil jij wel graag sporten maar vind je een sportschool niet bij jou passen of vind je sporten juist wel heel leuk, maar mis je het mentale stukje in veel lessen?Zoek jij een veilige, vrouwvriendelijke sportomgeving: no-nonsense, geen grote trainingsapparaten, geen spiegels, geen mannen. Dan is TACOYO in mijn studio echt wat voor jou!

  Vul het formulier hieronder in, dan neem ik snel contact met je op. Tot TACOYO!

   

  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Nationaal Strand Event 2011
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Nationaal Strand Event 2013
  T
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo doet iets met je, artikel in Glossy magazine Sante

  Contactgegevens

  Ravenhorsterweg 6a
  7101 MJ Winterswijk
  Tel.: 0683653325
  www.annetbeweegt.nl

  Hieronder kunt u vrijblijvend informatie of een proefles aanvragen. Annet Beweegt (Winterswijk) neemt zo snel mogelijk contact met u op.
  Voornaam: *
  Achternaam, tussenvoegsel: *
  E-mail: *
  Vul uw keuze(s) in*:
  Opmerkingen (bijvoorbeeld voorkeurdag en -tijd):

  Voer het volgende in om uw inschrijving te bevestigen (dit voorkomt spam) *


    
  Alle velden met * zijn verplicht.

  Locatie: Annet beweegt

  Ravenhorsterweg 6a

  7101MJ  Winterswijk

   

  maandag 10.00 u

  woensdag 20.15 u

  donderdag 19.30 u

  donderdag 20.30 u

  Kosten

  De TACOYO lessen zijn onderdeel van een abonnement bij Annet Beweegt, hiermee mag je deelnemen aan alle groepslessen. 

  Er is een abonnement voor 1x per week sporten of voor onbeperkt sporten, de kosten hiervoor zijn respectievelijk 32 of 48 euro per maand. Een abonnement sluit je af voor een minimale periode van 6 maanden.

  Algemene Voorwaarden

  Algemene voorwaarden

  1. Een proefles is gratis. Na de proefles dien je je in te schrijven bij Annet Beweegt om lessen te kunnen blijven volgen.
  2. Je kunt kiezen uit een abonnement voor 1x trainen per week, kosten 32, p/mnd of onbeperkt trainen, kosten 48,- p/mnd. Beide abonnementen gelden voor een minimumperiode van 6 maanden. Hierna wordt het abonnement stilzwijgend verlengd met steeds 1 maand.
  3. Het lidmaatschap gaat in na het inleveren van het inschrijfformulier. Zonder het inleveren hiervan heb je geen recht om aan de lessen deel te nemen.
  4. Betaling van het abonnement gaat maandelijks via een tikkie dat je van Annet Beweegt ontvangt, bij uitblijven van betaling kan er niet aan de lessen deelgenomen worden.
  5. Bij langdurige blessure is in overleg met Annet Beweegt een medische stop mogelijk, dit wordt achteraf verrekend wanneer de training weer hervat is. Tot die tijd is gewoon abonnementsgeld verschuldigd.
  6. Tussen kerst en oud en nieuw en 3 weken in de schoolvakanties worden geen lessen gegeven. Het abonnementsgeld is hier op aangepast, het is berekend op 48 weken ipv 52 per jaar.
  7. Een gemiste les mag in dezelfde maand ingehaald worden door een les op een ander tijdstip te volgen of door een training in het circuit. Betaald abonnementsgeld wordt niet gerestitueerd.
  8. Opzeggen moet schriftelijk gebeuren (kan per mail) en is voor het eerst mogelijk tegen het einde van de minimum overeengekomen periode. Hierbij geldt een opzegtermijn van 30 dagen.
  9. Draag schone sportschoenen, schoenen met zwarte zolen die afgeven zijn niet toegestaan.
  10. Annet Beweegt stelt zich niet aansprakelijk voor blessures, verlies of diefstal.

  NAAR BOVEN