deutsch  english    
 • Contact
 • Over Tacoyo
 • Nieuwsbrief
 • Tacoyo Club in Zuid-Holland: Arjan van der Hoorn (Voorhout)

  Plaats: Voorhout

  Sinds januari 2003 geeft Arjan van der Hoorn met veel passie en plezier Tacoyo® in Voorhout. Als parttime gymdocent en student bewegingswetenschappen was hij indertijd direct overtuigd van het effect van deze unieke trainingsvorm die voortdurend inspanning en ontspanning combineert met wekelijks wisselende muziek.

  Na de HALO (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding) is Arjan 6 jaar parttime gymdocent geweest in het Voortgezet Onderwijs. Tijdens die periode studeerde hij bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Na zijn afstuderen met als specialisatie ‘bewegen in de context van sport’, ging Arjan aan de slag in het mbo als docent bij de opleiding Sport en Bewegen. Daar verzorgde hij onder andere lessen atletiek, anatomie en fysiologie, trainingskunde, projectcoördinatie en sportmanagement. In 2013 voltooide hij de Master Professioneel Meesterschap waarin de competenties ondernemen, onderzoeken en inspireren centraal staan. Zijn praktijkonderzoek naar boeien, binden en betrekken van studenten leidde tot het cum laude behalen van de titel Master of Education (MEd). Momenteel vervult Arjan de rol van Directeur Onderwijs bij mboRijnland.

  Arjan is gecertificeerd Tacoyo® trainer en geeft lessen op maandagavond in Voorhout. Tevens was hij van 2009-2020 naast Taco Veldstra, Rob Szepesi en Frank Pelder mede eigenaar van Tacoyo Nederland BV. 

  Voor een vrijblijvende proefles heet Arjan u van harte welkom! Bekijk de de video voor een impressie van zijn lessen in de gymzaal.

   

  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Nationaal Strand Event 2013
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  T
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Nationaal Strand Event 2011
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  T
  Tacoyo Nationaal Strand Event 2013
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  T
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo doet iets met je, artikel in Glossy magazine Sante

  Contactgegevens

  Tel.: 06-28 227 440 en 071-361 8733. Mailcontact a.u.b. via het contactformulier hieronder.

  Hieronder kunt u vrijblijvend informatie of een proefles aanvragen. Arjan van der Hoorn (Voorhout) neemt zo snel mogelijk contact met u op.
  Voornaam: *
  Achternaam, tussenvoegsel: *
  E-mail: *
  Vul uw keuze(s) in*:
  Opmerkingen (bijvoorbeeld voorkeurdag en -tijd):

  Voer het volgende in om uw inschrijving te bevestigen (dit voorkomt spam) *


    
  Alle velden met * zijn verplicht.

  Video  Bekijk onderstaande video voor een impressie van de training in de gymzaal.

   

  Locatie: Clustercomplex Hoogh Teylingen

  Pieter van Slingerlandstraat 38

  Voorhout

   

  Maandagavond

  • 19:15-20:30 uur 

  • 20:45-22:00 uur

   

   

  Lesdagen:   Geen les: Opmerkingen:

  januari

  Data verschijnen t.z.t.

  februari

  Data verschijnen t.z.t.

  maart

  Data verschijnen t.z.t.

  april

  Data verschijnen t.z.t.

  mei

  Data verschijnen t.z.t.

  juni

  Data verschijnen t.z.t.

  juli

  Zomervakantie

  augustus

  31

  september

  07 14 21 28

  oktober

  05 12 19 26

  november

  02 09 16 23 30

  december

  07 14 21

  Kosten

  • Het cursusgeld bedraagt € 170 voor 17 trainingen. Als u voor 24-08-2020 betaalt dan krijgt u een eenmalige korting en is het tarief € 153.
  • Als u later aanvangt met de cursus dan wordt het cursusgeld gelijkgesteld met het aantal resterende lessen vermenigvuldigd met € 10.
  • U wordt verzocht het cursusgeld over te maken op IBAN NL14RABO.0376936371 t.n.v. Tacoyo te Noordwijk. Gaarne o.v.v. voor-, achternaam en regio.
  • U kunt ook contant in de zaal betalen, gelieve het cursusbedrag gepast te voldoen.

  Algemene Voorwaarden

  • Inschrijving geschiedt door inlevering van een ondertekend inschrijfformulier en betaling van het cursusgeld. Aan de inschrijving zijn geen extra kosten verbonden. Indien u al ingeschreven bent en het volgende lesblok weer mee wilt doen, hoeft alleen het cursusgeld van de volgende periode overgemaakt te worden en niet opnieuw worden ingeschreven. De inschrijving loopt niet stilzwijgend door. Degenen die al ingeschreven zijn, hebben bij het nieuwe lesblok altijd voorrang op nieuw ingeschrevenen bij volle lesuren.
  • De eerste les die u volgt is een kennismaking en geheel vrijblijvend. Als de les u niet bevalt en u wilt niet verder met Tacoyo, dan zijn er geen kosten aan de kennismakingsles verbonden. Als de kennismakingsles u wel bevalt en u wilt verder met Tacoyo, dan geldt de proefles als eerste in de rest van de lesperiode. De les is dus vrijblijvend, maar niet kosteloos bij inschrijving. Indien u verder gaat met Tacoyo, neemt u de eerstvolgende les het ingevulde inschrijfformulier mee. Wij stellen het op prijs als u na de kennismakingsles even laat weten of u wel of niet verder wilt.
  • Indien u vóór aanvang van de cursus (normaal rond de 17-24 lessen) aangeeft een aantal keren verhinderd te zijn, dan neemt Tacoyo daarvan maximaal twee lessen voor haar rekening. Dit geldt alleen indien de precieze data via de mail vooraf bekend zijn gemaakt.
  • Het wegblijven bij een les is voor eigen rekening. Gemiste lessen mogen wel op een ander tijdstip c.q. locatie worden ingehaald binnen eenzelfde betalingsperiode. Geef dit wel even op bij de betreffende trainer. Zie www.tacoyo.nl voor actuele trainingstijden.
  • Naderhand kan niet worden gereclameerd of om restitutie worden gevraagd. Indien er aan het begin van een -te verwachten- lange ziekteperiode schriftelijk melding wordt gemaakt, wordt er naar een passende oplossing gezocht.
  • Tacoyo houdt zich niet aansprakelijk voor blessures of letsel opgelopen tijdens de training of op de trainingslocatie en/of voor verlies, diefstal en/of beschadigingen van eigendommen aldaar.

  Advies

  • Het is verstandig u regelmatig te laten keuren. Bijvoorbeeld bij een Sportmedisch Adviescentrum. Doe dit zeker wanneer u overgewicht heeft, aan hoge bloeddruk lijdt of hartklachten heeft.
  • Het is niet verplicht eventuele medische zaken te melden bij de Tacoyotrainer. Het is wel verstandig om te doen, bijvoorbeeld als er sprake is van een medische indicatie welke invloed zou kunnen hebben op uw training. Op deze manier kan uw trainer zo goed mogelijk inspelen op uw persoonlijke capaciteiten. Uiteraard wordt deze informatie zeer vertrouwelijk behandeld.
  • Eet minimaal 2 uur voor de training een niet te zware maaltijd (bijvoorbeeld pasta) en zorg voor voldoende vocht voor, tijdens en na de training. Eet GEEN KAUWGOM tijdens de training i.v.m. verstikkingsgevaar en het belemmeren van een vrije ademhaling tijdens de oefeningen.
  • Laat géén waardevolle spullen achter in de kleedkamer en zet uw telefoon in de zaal op “stil” of uit.


  • Neem voor een training het volgende mee:
  • Lekker zittende sportkleding en een extra trui (kijk voor originele Tacoyo kleding op www.tacoyoshop.nl)
  • Een grote handdoek (i.v.m. de hygiëne op de mat)
  • Bidon of flesje water of sportdrank
  • Schone sportschoenen. Schoenen met zwarte zolen die afgeven zijn niet toegestaan. Het is niet toegestaan met schoenen die buiten gedragen zijn de zaal in te komen i.v.m. de hygiëne.

  Corona PROTOCOL

  Protocol
  Het is inmiddels algemeen bekend dat kinderen een kleinere rol spelen in de verspreiding van COVID-19 dan volwassenen. Om die reden gold de afstandseis niet voor kinderen tot 19 jaar en hoeven zij ook buiten de sportactiviteit geen 1,5 meter in acht te nemen tot elkaar. Dit gold zowel voor de binnen- als buitensport.
  Inmiddels kan voor alle sporten (inclusief contactsporten) én alle sporters de afstandseis tijdens de sportactiviteit worden losgelaten. Ook voor de binnensport. De gedachte daarachter is dat de besmettingskans afhankelijk is van de duur van het contact en bij sport sprake is van kortdurend contact. Er wordt nog wel geadviseerd om tijdens de trainingen nog steeds, zoveel als mogelijk, te trainen met minimaal 1,5 meter onderlinge afstand.
  Voorafgaand en na afloop van de sportactiviteit moet wel weer de 1,5 meter worden gehanteerd. Dit geldt vanaf 1 juli voor alle sporters van 18 jaar en ouder. Voorheen was die leeftijdsgrens 19 jaar en ouder.

  Basisregels voor iedereen:
  Hygiëne
  - Was vaak uw handen
  - 20 seconden lang met water en zeep, daarna handen goed drogen.
  - Voordat u naar buiten gaat, als u weer thuis komt, als u uw neus heeft gesnoten, en natuurlijk voor het eten en nadat u naar de wc bent geweest.
  - Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
  - Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
  - Was daarna uw handen.
  - Schud geen handen.

  Klachten
  - Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  - Klachten die kunnen wijzen op corona zijn neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, plotseling verlies van reuk of smaak, verhoging, koorts en benauwdheid.
  - Laat u testen als u 1 of meerdere van deze klachten heeft. Blijf thuis tot de uitslag van de test bekend is. Als u ook koorts heeft of benauwd bent, dan blijven ook uw huisgenoten thuis tot de uitslag van de test bekend is. Hebben uw huisgenoten ook klachten? Dan laten zij zich ook testen.
  Kleedruimen
  - Er is een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de kleedruimen en de douches;
  o Kom in sportkleding naar de training
  o Gelieve thuis te douchen.
  - Gebruik van kleedruimen dient tot een minimum beperkt te blijven. Conform de 1,5 meterregel kunnen in alle accommodaties maar 5 of 6 personen tegelijkertijd aanwezig zijn in een kleedruimte en 2 of 3 personen aanwezig zijn in de groepsdouche om even snel af te spoelen.
  - Kleding dient men in een tas in de sporthal te plaatsen.
  - Er wordt geen kleding en schoeisel achter gelaten in de kleedruimten.
  - Toiletbezoek dient tot een minimum beperkt te blijven.
  - Iedereen mag niet eerder dan 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn en verlaat na de training gelijk de sportaccommodatie.

  Registratie sporters
  - Er geldt een verplichting om presentielijsten bij te houden. De trainer noteert per training de aanwezigheid.
  - Tussen de trainingen blijft wisseltijd van 15 minuten ingepland.

  Hygiëne
  - Tacoyo stelt handendesinfectiemiddel beschikbaar voor gebruikers.
  - Tacoyo maakt gebruik van eigen materialen. Gewichtjes worden na gebruik schoongemaakt. Stiwa verzorgt het reinigingsmiddel voor de materialen.

  NAAR BOVEN