deutsch  english    
 • Contact
 • Over Tacoyo
 • Nieuwsbrief
 • Extra service! Volg de les hoe je wilt:

  1. In de zaal
  2. Thuis via de livestream
  3. On demand; op elk willekeurig moment en plaats

  Tacoyo Club in Zuid-Holland: Arjan van der Hoorn (Voorhout)

  Plaats: Voorhout

  Sinds januari 2003 geeft Arjan van der Hoorn met veel passie en plezier Tacoyo® in Voorhout. Als parttime gymdocent en student bewegingswetenschappen was hij indertijd direct overtuigd van het effect van deze unieke trainingsvorm die voortdurend inspanning en ontspanning combineert met wekelijks wisselende muziek.

  Na de HALO (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding) is Arjan 6 jaar parttime gymdocent geweest in het Voortgezet Onderwijs. Tijdens die periode studeerde hij bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Na zijn afstuderen met als specialisatie ‘bewegen in de context van sport’, ging Arjan aan de slag in het mbo als docent bij de opleiding Sport en Bewegen. Daar verzorgde hij onder andere lessen atletiek, anatomie en fysiologie, trainingskunde, projectcoördinatie en sportmanagement. In 2013 voltooide hij de Master Professioneel Meesterschap waarin de competenties ondernemen, onderzoeken en inspireren centraal staan. Zijn praktijkonderzoek naar boeien, binden en betrekken van studenten leidde tot het cum laude behalen van de titel Master of Education (MEd). Momenteel vervult Arjan de rol van Directeur Onderwijs bij mboRijnland.

  Arjan is gecertificeerd Tacoyo® trainer en geeft lessen op maandagavond in Voorhout. Tevens was hij van 2009-2020 naast Taco Veldstra, Rob Szepesi en Frank Pelder mede eigenaar van Tacoyo Nederland BV. 

  Voor een vrijblijvende proefles heet Arjan u van harte welkom! Bekijk de de video voor een impressie van zijn lessen in de gymzaal.

   

  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Nationaal Strand Event 2013
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  T
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Nationaal Strand Event 2011
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  T
  Tacoyo Nationaal Strand Event 2013
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  T
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo doet iets met je, artikel in Glossy magazine Sante

  Contactgegevens

  Tel.: 06-28 227 440 en 071-361 8733. Mailcontact a.u.b. via het contactformulier hieronder.

  Hieronder kunt u vrijblijvend informatie of een proefles aanvragen. Arjan van der Hoorn (Voorhout) neemt zo snel mogelijk contact met u op.
  Voornaam: *
  Achternaam, tussenvoegsel: *
  E-mail: *
  Vul uw keuze(s) in*:
  Opmerkingen (bijvoorbeeld voorkeurdag en -tijd):

  Voer het volgende in om uw inschrijving te bevestigen (dit voorkomt spam) *


    
  Alle velden met * zijn verplicht.

  Video


  Bekijk onderstaande video voor een impressie van de training in de gymzaal. 

   

  Locatie: Clustercomplex Hoogh Teylingen

  Pieter van Slingerlandstraat 38

  Voorhout

   

  Maandagavond

  • 19:15-20:30 uur 

  • 20:45-22:00 uur

   

   

  Lesdagen:   Geen les: Opmerkingen:

  januari

  *, 09, 16, 23 *02 *Kerstvakantie

  februari

  Data verschijnen t.z.t.

  maart

  Data verschijnen t.z.t.

  april

  Data verschijnen t.z.t.

  mei

  Data verschijnen t.z.t.

  juni

  Data verschijnen t.z.t.

  juli

  Zomer

  augustus

  29

  september

  05, 12, 19, 26

  oktober

  03, 10, 17, 24, 31

  november

  07, 14, 21, 28

  december

  05, 12, 19, ** **26 **2e Kerstdag

  Kosten

  • Het cursusgeld bedraagt € 200 voor 20 trainingen. Als u voor 22-08-2022 betaalt dan krijgt u een eenmalige korting en is het tarief € 180.
  • Als u later aanvangt met de cursus dan wordt het cursusgeld gelijkgesteld met het aantal resterende lessen vermenigvuldigd met € 10.
  • U wordt verzocht het cursusgeld over te maken op IBAN NL14RABO.0376936371 t.n.v. Tacoyo te Noordwijk. Gaarne o.v.v. voor-, achternaam en regio.
  • U kunt ook contant in de zaal betalen, gelieve het cursusbedrag gepast te voldoen.

  Algemene Voorwaarden

  • Inschrijving geschiedt door inlevering van een ondertekend inschrijfformulier en betaling van het cursusgeld. Aan de inschrijving zijn geen extra kosten verbonden. Indien u al ingeschreven bent en het volgende lesblok weer mee wilt doen, hoeft alleen het cursusgeld van de volgende periode overgemaakt te worden en niet opnieuw worden ingeschreven. De inschrijving loopt niet stilzwijgend door. Degenen die al ingeschreven zijn, hebben bij het nieuwe lesblok altijd voorrang op nieuw ingeschrevenen bij volle lesuren.
  • De eerste les die u volgt is een kennismaking en geheel vrijblijvend. Als de les u niet bevalt en u wilt niet verder met Tacoyo, dan zijn er geen kosten aan de kennismakingsles verbonden. Als de kennismakingsles u wel bevalt en u wilt verder met Tacoyo, dan geldt de proefles als eerste in de rest van de lesperiode. De les is dus vrijblijvend, maar niet kosteloos bij inschrijving. Indien u verder gaat met Tacoyo, neemt u de eerstvolgende les het ingevulde inschrijfformulier mee. Wij stellen het op prijs als u na de kennismakingsles even laat weten of u wel of niet verder wilt.
  • Indien u vóór aanvang van de cursus (normaal rond de 17-24 lessen) aangeeft een aantal keren verhinderd te zijn, dan neemt Tacoyo daarvan maximaal twee lessen voor haar rekening. Dit geldt alleen indien de precieze data via de mail vooraf bekend zijn gemaakt.
  • Het wegblijven bij een les is voor eigen rekening. Gemiste lessen mogen wel op een ander tijdstip c.q. locatie worden ingehaald binnen eenzelfde betalingsperiode. Geef dit wel even op bij de betreffende trainer. Zie www.tacoyo.nl voor actuele trainingstijden.
  • Naderhand kan niet worden gereclameerd of om restitutie worden gevraagd. Indien er aan het begin van een -te verwachten- lange ziekteperiode schriftelijk melding wordt gemaakt, wordt er naar een passende oplossing gezocht.
  • Tacoyo houdt zich niet aansprakelijk voor blessures of letsel opgelopen tijdens de training of op de trainingslocatie en/of voor verlies, diefstal en/of beschadigingen van eigendommen aldaar.

  Advies

  • Het is verstandig u regelmatig te laten keuren. Bijvoorbeeld bij een Sportmedisch Adviescentrum. Doe dit zeker wanneer u overgewicht heeft, aan hoge bloeddruk lijdt of hartklachten heeft.
  • Het is niet verplicht eventuele medische zaken te melden bij de Tacoyotrainer. Het is wel verstandig om te doen, bijvoorbeeld als er sprake is van een medische indicatie welke invloed zou kunnen hebben op uw training. Op deze manier kan uw trainer zo goed mogelijk inspelen op uw persoonlijke capaciteiten. Uiteraard wordt deze informatie zeer vertrouwelijk behandeld.
  • Eet minimaal 2 uur voor de training een niet te zware maaltijd (bijvoorbeeld pasta) en zorg voor voldoende vocht voor, tijdens en na de training. Eet GEEN KAUWGOM tijdens de training i.v.m. verstikkingsgevaar en het belemmeren van een vrije ademhaling tijdens de oefeningen.
  • Laat géén waardevolle spullen achter in de kleedkamer en zet uw telefoon in de zaal op “stil” of uit.


  • Neem voor een training het volgende mee:
  • Lekker zittende sportkleding en een extra trui of vest 
  • Een grote handdoek (i.v.m. de hygiëne op de mat)
  • Bidon of flesje water of sportdrank
  • Schone sportschoenen. Schoenen met zwarte zolen die afgeven zijn niet toegestaan. Het is niet toegestaan met schoenen die buiten gedragen zijn de zaal in te komen i.v.m. de hygiëne.

  Corona PROTOCOL

  Wij volgen de richlijnen in het protocol verantwoord sporten van NOC*NSF. https://nocnsf.nl/sportprotocol

  NAAR BOVEN