deutsch  english    
 • Contact
 • Over Tacoyo
 • Nieuwsbrief
 • Tacoyo Club in Noord-Holland: Frank Pelder (Monnickendam)

  Plaats: Monnickendam

  De trainingen Tacoyo® in Monnickendam en Zaandam worden sinds januari 1997 reeds 22 jaar vol enthousiasme verzorgd door drs. F.L.A. (Frank) Pelder. Frank geeft Tacoyo® op zaterdagochtend in Monnickendam en op woensdag- en donderdagavond in Zaandam.

  Frank is bewegingswetenschapper en ondermeer 25 jaar werkzaam geweest in het onderwijs als docent lichamelijke opvoeding en docent gezondheidskunde.

  Na zijn studie Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit is hij sinds 1993 werkzaam als PsychoMotorisch Therapeut (PMT), Runningtherapeut en trainer/coach Hartcoherentie in het St. Antonius Ziekenhuis te Utrecht (Leidsche Rijn).

  Tevens is Frank bevoegd Tacoyo®-docent en sinds 2009 mede eigenaar van Tacoyo Nederland BV en daarmee nauw betrokken bij het opzetten en de ontwikkeling van Tacoyo Nederland (TN). 

  TN heeft als missie Nederland gezonder te maken en als doel om zoveel mogelijk mensen met Tacoyo te laten kennismaken.

  Frank heeft als missie om mensen, door middel van het aanbieden van vaardigheden en het stimuleren van het zelfgenezend vermogen, te helpen bij het herstellen en versterken van hun balans (lees: gezondheid & vitaliteit).

   

  Tacoyo doet iets met je, artikel in Glossy magazine Sante
  Landelijke Tacoyo XL Training
  Frank tijdens Strandtraining
  Tacoyo Nationaal Strand Event 2013
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Strandtraining 2013 Taco kijkt mee
  Frank in actie tijdens Strandtraining 2013
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  T

  Contactgegevens

  Tel.: 0299-652 657 (20.00-22.00)

  Hieronder kunt u vrijblijvend informatie of een proefles aanvragen. Frank Pelder (Monnickendam) neemt zo snel mogelijk contact met u op.
  Voornaam: *
  Achternaam, tussenvoegsel: *
  E-mail: *
  Vul uw keuze(s) in*:
  Opmerkingen (bijvoorbeeld voorkeurdag en -tijd):

  Voer het volgende in om uw inschrijving te bevestigen (dit voorkomt spam) *


    
  Alle velden met * zijn verplicht.

  Locatie: Monnickendam

  Marijkezaal* 

  Wilhelminalaan 52** 

  Monnickendam

   

  *sportaccommodatie met gele dakrand, nabij Sportfondsenbad en naast Sportcentrum Monnickendam

  **ingang: kruising Marijkestraat en Wilhelminalaan

   

   

  Zaterdagochtend:

  09.00-10.15 uur (VOL*)
  10.15-11.30 uur  

   

  *Er bestaat op dit moment voor de groep van 09.00-10.15 uur helaas een wachtlijst. Indien u op de wachtlijst geplaatst wil worden kunt u het "Aanmeldformulier" hierboven invullen met de melding: "Wachtlijst" en daarbij de vermelding van het tijdstip van de groep waar uw voorkeur naar uit gaat. U krijgt bericht als er een plaats vrij komt. Sorry voor de overlast.

   

  Graag spoedig tot Tacoyo!

   

   

   

   

  Lesdagen:   Geen les: Opmerkingen:

  augustus

  31;

  september

  07; 14; 21; 28;

  oktober

  05; 12; 19; GT; 26 GT: Geen Tacoyo ivm de Herfstvakantie

  november

  02; 09; 16; 23; 30;

  december

  07; 14; 21. Tacoyo vervolgt met haar trainingen na de winterstop vanaf zaterdag 25 januari 2020.

  Kosten

  De kosten van de gehele cursus in Monnickendam (16 lessen á 10 euro) bedragen: € 160,-. 

  U kunt in twee termijnen betalen. Indien u vóór aanvang van de cursus aangeeft een aantal keren verhinderd te zijn, dan neemt Tacoyo daarvan maximaal twee lessen voor haar rekening (zie ook de "Algemene Voorwaarden" hieronder).

  Algemene Voorwaarden

  1. De eerste les die u volgt is een kennismaking en geheel vrijblijvend. Als de les u NIET bevalt en u wilt niet verder met Tacoyo, dan zijn er geen kosten aan de kennismakingsles verbonden. Als de kennismakingsles u WEL bevalt en u wilt verder met Tacoyo dan heeft u de eerste les in een reeks van 16 meegemaakt en betaalt u de cursus aan het begin van de tweede les. Belangrijk: laat na de vrijblijvende eerste kennismakingsles weten of u wel of niet verder wilt. Dank daarvoor!
  2. Betaling dient te geschieden tijdens de eerste les van de cursus (vaste cursisten) of de eerste les na de vrijblijvende proefles (kennismaking nieuwe cursisten).
  3. Indien u in twee termijnen wilt betalen dan kunt u dit doen in overleg.
  4. Indien u vóór aanvang van de cursus aangeeft een aantal keren verhinderd te zijn, dan neemt Tacoyo daarvan maximaal twee lessen voor haar rekening.
  5. Gemiste lessen kunnen altijd op een ander tijdstip c.q. lokatie worden ingehaald, binnen eenzelfde betalingsperiode. Zo hoef je geen les te missen en zorg je voor continuïteit. De voordelen van Tacoyo ervaar je dan optimaal. Het wegblijven bij een les is voor eigen rekening.
  6. Indien er aan het begin van een -te verwachten- lange ziekteperiode schriftelijk melding wordt gemaakt, wordt er naar een passende oplossing gezocht.
  7. Tacoyo stelt zich niet aansprakelijk voor blessures, verlies of diefstal.
  8. Gebruik schone zaalschoenen. Schoenen met zwarte zolen die afgeven zijn niet toegestaan. Het is niet toegestaan met schoenen van buiten de zaal in te komen.
  NAAR BOVEN