deutsch  english    
 • Contact
 • Over Tacoyo
 • Nieuwsbrief
 • Ga fit en ontspannen de zomer in en maak gebruik van de volgende aanbieding:

  Voor slechts €49,- Tacoyolessen t/m 26 juni 2018.

  Vanaf dinsdag 15 mei, eventueel later instromen is mogelijk.

  Tacoyo Club in Noord-Holland: Margret Welleweerd

  Plaats: Amsterdam (IJburg)

  Mijn naam is Margret Welleweerd. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als L.O. docent in het middelbaar onderwijs in Amsterdam. Na de Calo ben ik Bewegingswetenschappen aan de V.U. gaan studeren, met als hoofdrichtting Psychologie en als nevenrichting Gezondheidkunde. Later ben ik naast mijn werk verschillende opleidingen gaan doen, als Vitaliteitscoach en een Yogateacheropleiding, waarbij de balans tussen lichaam en geest steeds opnieuw een terugkerend thema is.  

  Tacoyo is voor mij een praktische uitvoering van de overtuiging dat lichaam en geest elkaar wederkerig beinvloeden. Op fijne muziek lekker bewegen, ieder op zijn of haar niveau, afgewisseld door ontspanning, maakt de Tacoyotraining een complete Body & Mind training.

   

  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Nationaal Strand Event 2013
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  T
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Nationaal Strand Event 2011
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  T
  Tacoyo Nationaal Strand Event 2013
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  T
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo doet iets met je, artikel in Glossy magazine Sante

  Contactgegevens

  Tel.: 06-18645138

  Hieronder kunt u vrijblijvend informatie of een proefles aanvragen. Margret Welleweerd neemt zo snel mogelijk contact met u op.
  Voornaam: *
  Achternaam, tussenvoegsel: *
  E-mail: *
  Vul uw keuze(s) in*:
  Opmerkingen (bijvoorbeeld voorkeurdag en -tijd):

  Voer het volgende in om uw inschrijving te bevestigen (dit voorkomt spam) *


    
  Alle velden met * zijn verplicht.

  Locatie: Sportzaal Laterna Magica

  Eva Besnyöstraat 491, IJburg

   

   

  Dinsdagavond
  19.45-21.00 uur

   

   

  Lesdagen:   Geen les: Opmerkingen:

  januari

  9, 16, 23, 30

  februari

  6, 13, 20 27 Voorjaarsvakantie

  maart

  6, 13, 20, 27

  april

  3, 10, 17, 24

  mei

  15, 22, 29 1, 8 Meivakantie

  juni

  5, 12, 19, 26

  juli

  Zomervakantie

  augustus

  Zomervakantie

  oktober

  Herfstvakantie

  december

  Kerstvakantie

  Kosten

  1. De kosten voor de periode januari t/m juni 2018 zijn €209,-. U wordt verzocht het cursusbedrag over te maken op bankrekeningnummer NL73 RABO 0384 9726 32, t.n.v. M.E. Welleweerd, onder vermelding van 'Tacoyo + uw volledige naam en trainingslocatie'.

  2. Indien u later aanvangt met de cursus, dan wordt het cursusgeld gelijkgesteld met het aantal resterende lessen vermenigvuldigd met €10,-.

  Algemene Voorwaarden

  Advies:

  1. Het is verstandig u regelmatig te laten keuren, bijvoorbeeld bij een Sportmedisch Adviescentrum. Doe dit zeker wanneer u overgewicht heeft, aan hoge bloeddruk lijdt of hartklachten heeft.

  2. Het is niet verplicht eventuele medische zaken te vermelden bij de Tacoyotrainer. Het is wel verstandig om te doen, bijvoorbeeld als er sprake is van een medische indicatie welke invloed zou kunnen hebben op uw training. Op deze manier kan uw trainer zo goed mogelijk inspelen op uw persoonlijke capaciteiten. Uiteraard wordt deze informatie zeer vertrouwelijk behandeld.

  3. Eet voor de training een niet te zware maaltijd en zorg voor voldoende vocht voor, tijdens en na de training.

  4. Neem voor een training het volgende mee:

  • Lekker zittende sportkleding
  • Extra trui 
  • Grote handdoek
  • bidon/flesje water
  • Schone sportschoenen

  Algemene voorwaarden:

  1. Inschrijving geschiedt door inlevering van een ondertekend inschrijfformulier en betaling van het cursusgeld. Aan de inschrijving zijn geen extra kosten verbonden. Indien u al ingeschreven bent en het volgende lesblok weer mee wilt doen, hoeft u alleen het cursusgeld van de volgende periode over te maken. U hoeft zich niet opnieuw in te schrijven. De inschrijving loopt niet stilzwijgend door.

  2. De eerste les die u volgt is een kennismaking en geheel vrijblijvend. Indien de les u niet bevalt en u wilt niet verder met Tacoyo, dan zijn er geen kosten aan de kennismakingsles verbonden. Als de kennismakingsles u bevalt en u wilt verder met Tacoyo, dan geldt de proefles als eerste in de rest van de lesperiode. De les is dus vrijblijvend, maar niet kosteloos bij inschrijving. Indien u verder wilt met Tacoyo, neemt u de eerstvolgende les het ingevulde inschrijfformulier mee. Wij stellen het op prijs als u na de kennismakingsles even laat weten of u wel of niet verder wilt.

  3. Betaling dient te geschieden voor de eerste les van de cursus (vaste cursisten) of binnen twee weken na ontvangst van de mail met de betalingsgegevens na de kennismakingsles.

  4. Indien u voor aanvang van de cursus aangeeft een aantal keren verhinderd te zijn, dan neemt Tacoyo daarvan maximaal twee lessen voor haar rekening. Dit geldt alleen indien de exacte data via de mail vooraf of via het bankafschrift bekend zijn gemaakt.

  5. Het wegblijven bij een les is voor eigen rekening. Gemiste lessen mogen wel op een ander tijdstip c.q. locatie worden ingehaald binnen eenzelfde betalingsperiode. Geef dit wel even aan bij de trainer.

  6. Naderhand kan niet worden gereclameerd of om restitutie worden gevraagd.

  7. Indien er aan het begin van een -te verwachten- lange ziekteperiode schriftelijk melding wordt gemaakt, wordt er naar een passende oplossing gezocht. 

  8. Tacoyo houdt zich niet aansprakelijk voor blessures of letsel opgelopen tijdens de training of op de trainingslocatie en/of verlies, diefstal en/of beschadigingen van eigendommen aldaar.

  NAAR BOVEN