deutsch  english    
 • Contact
 • Over Tacoyo
 • Nieuwsbrief
 • Tacoyo Club in Noord-Holland: Nanette Elfring (Hoofddorp)

  Plaats: Hoofddorp

  Nanette Elfring (1972) is afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam. Naast haar advieswerk in de culturele erfgoed sector, heeft ze altijd mensen willen aanzetten tot lekker bewegen én ontspannen. Ieder op zijn eigen nivo! 

  In 2011 ontdekte Nanette Tacoyo en zag de werking ervan, het plezier erin en het feit dat dit voor zoveel mensen toegankelijk is. Vanwege haar enthousiasme om mensen op hun eigen nivo plezier te laten hebben in bewegen én in deze hectische tijd een extra middel voor ontspanning aan te reiken heeft zij de nascholing tot Tacoyo trainer gevolgd. Zij werkt, naast het geven van Tacoyo training in Hoofddorp, ook als consultant voor APPM management consultants.

   

  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Nationaal Strand Event 2013
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  T
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Nanette Elfring
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Nationaal Strand Event 2011
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  T
  Tacoyo Nationaal Strand Event 2013
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  T
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo Move Your Body, Relax Your Mind
  Tacoyo doet iets met je, artikel in Glossy magazine Sante

  Contactgegevens

  Tel.: 06-37324261 of mailen via formulier of n.elfring@tacoyo.nl. Proefles altijd aanmelden!

  Hieronder kunt u vrijblijvend informatie of een proefles aanvragen. Nanette Elfring (Hoofddorp) neemt zo snel mogelijk contact met u op.
  Voornaam: *
  Achternaam, tussenvoegsel: *
  E-mail: *
  Vul uw keuze(s) in*:
  Opmerkingen (bijvoorbeeld voorkeurdag en -tijd):

  Voer het volgende in om uw inschrijving te bevestigen (dit voorkomt spam) *


    
  Alle velden met * zijn verplicht.

  Locatie: Sportzaal Bornholm 1

  Skagerrak 186, Hoofddorp.

  PROEFLES?
  U bent van harte welkom, maar graag alleen na aanmelding via mail of telefoon. Op dit moment zit de eerste les vol en kunnen we u alleen op de wachtlijst zetten. Geef s.v.p. bij het aanmelden even aan voor welke locatie en tijd u een proefles wilt. Kom lekker meedoen en voel je fit en ontspannen!

   

  Donderdagavond:

  19.15 – 20.30 uur - VOL - wachtlijst beschikbaar

  20.30 – 21.45 uur - nog enkele plekken beschikbaar

   

   

   

  Lesdagen:   Geen les: Opmerkingen:

  januari

  30

  februari

  6, 13, 20, 27 Start voorjaars-seizoen

  maart

  5, 12, 19, 26

  april

  2, 9, 16, 23 30 ivm meivakantie

  mei

  7, 14, 21, 28

  juni

  4, 11, 18, 25 in september gaan de lessen weer door, deze verschijnen in juni op de website

  Kosten

  • De kosten voor de gehele periode zijn € 9,00 per les (per voorjaars of najaarsseizoen te betalen).
  • Als u later aanvangt met de cursus en het aantal nog te volgen lessen is 13 of minder, dan geldt het aantal resterende lessen vermenigvuldigd met € 9,50.
  • 10% korting bij meerdere keren trainen per week (alleen mogelijk bij locaties van N. Elfring en alleen geldig bij volledige cursus) en bij deelname van meerdere personen uit één huishouden.
  • Er bestaan mogelijkheden voor gespreide betaling. Zie hiervoor de info welke wordt opgestuurd na inschrijving voor de proefles.

  Algemene Voorwaarden

  1. Inschrijving geschiedt door inlevering van een ondertekend inschrijfformulier en betaling van het cursusgeld. Aan de inschrijving zijn geen extra kosten verbonden. Indien u al ingeschreven bent en het volgende lesblok weer mee wilt doen, hoeft alleen het cursusgeld van de volgende periode overgemaakt te worden en niet opnieuw worden ingeschreven. De inschrijving loopt niet stilzwijgend door. Degenen die al ingeschreven zijn, hebben bij het nieuwe lesblok altijd voorrang op nieuw ingeschrevenen bij volle lesuren.
  2. De eerste (proef)les is vrijblijvend. Indien u niet doorgaat zijn er verder geen kosten aan verbonden. Indien u verder gaat met Tacoyo, neemt u de eerstvolgende les het ingevulde inschrijfformulier mee (of verstuurt deze via de mail) en ontvangt u daarna een email met de betalingsgegevens. Wij stellen het op prijs als u na de proefles laat weten of u wel of niet verder wilt.
  3. Betaling dient te geschieden tijdens of voor de eerste les van de cursus (vaste cursisten) of binnen twee weken na ontvangst van de mail met betalingsgegevens na de proefmakingsles.
  4. Indien u vóór aanvang van de cursus aangeeft een aantal keren verhinderd te zijn, dan neemt Tacoyo daarvan maximaal 2 lessen voor haar rekening. (Dit geldt alleen indien de precieze data via de mail vooraf of via het bankafschrift bekend zijn gemaakt). Deze voorwaarde geldt niet als gebruik wordt gemaakt van de betalingsregeling of als u later met de cursus aanvangt.
  5. Het wegblijven bij een les is voor eigen rekening. Gemiste lessen mogen wel op een ander tijdstip c.q. locatie worden ingehaald binnen eenzelfde betalingsperiode. Locaties en tijden: zie de website.
  6. Naderhand kan niet worden gereclameerd of om restitutie worden gevraagd. Indien er aan het begin van een -te verwachten- lange ziekteperiode schriftelijk melding wordt gemaakt, wordt er naar een passende oplossing gezocht.
  7. Tacoyo houdt zich niet aansprakelijk voor blessures of letsel opgelopen tijdens de training of op de trainingslocatie en/of voor verlies, diefstal en/of beschadigingen van eigendommen aldaar.

   Advies
  8. Het is verstandig u regelmatig te laten keuren. Bijvoorbeeld bij een Sportmedisch Adviescentrum. Doe dit zeker wanneer u overgewicht heeft, aan hoge bloeddruk lijdt of hartklachten heeft.
  9. Het is niet verplicht eventuele medische zaken te melden bij de Tacoyotrainer. Het is wel verstandig om te doen,bijvoorbeeld als er sprake is van een medische indicatie welke invloed zou kunnen hebben op uw training. Op deze manier kan uw trainer zo goed mogelijk inspelen op uw persoonlijke capaciteiten. Uiteraard wordt deze informatie zeer vertrouwelijk behandeld.
  10. Eet minimaal 2 uur voor de training een niet te zware maaltijd (bijvoorbeeld pasta) en zorg voor voldoende vocht voor, tijdens en na de training. Eet GEEN KAUWGOM tijdens de training ivm verstikkingsgevaar en het belemmeren van een vrije ademhaling tijdens de oefeningen.
  11. Neem voor een training het volgende mee:
   Lekker zittende sportkleding en een extra trui (kijk hiervoor ook eens op www.tacoyoshop.nl)
   Een grote handdoek (i.v.m. de hygiëne op de mat)
   Bidon of flesje water of sportdrank
   Schone sportschoenen. Schoenen met zwarte zolen die afgeven zijn niet toegestaan. Het is niet toegestaan met schoenen die buiten gedragen zijn de zaal in te komen i.v.m. de hygiëne.
  12. Laat géén waardevolle spullen achter in de kleedkamer en zet uw telefoon in de zaal op “stil” of uit
  NAAR BOVEN