deutsch  english    
 • Contact
 • Over Tacoyo
 • Nieuwsbrief
 • Meld je nu aan voor 2 GRATIS PROEFLESSEN ter kennismaking met Tacoyo en Viktor als trainer via v.verwoerd@tacoyo.nl of 06-41549731

  De contributie is dit seizoen € 200,- voor 20 trainingen. Als u zich in september inschrijft én betaalt dan krijgt u een eenmalige korting en betaalt u € 180,- dat is omgerekend € 9,00 per les. Gemiste lessen i.v.m. een latere start in het seizoen worden verrekend.

  Tacoyo Club in Zuid-Holland: Viktor Verwoerd (Lisse)

  Plaats: Lisse

  Sinds januari 2012 geeft Viktor Verwoerd vol enthousiasme Tacoyo les. In 2004 is Viktor afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) in Amsterdam. Daarna heeft hij o.a. gymlessen gegeven op middelbare scholen, sportlessen in de GGZ en heeft hij vrijetijdsbesteding gecoördineerd voor mensen met een verstandelijke beperking.

  Momenteel werk Viktor als opleidingsdocent bij de opleiding sport en bewegen van het MBO Rijnland. Hier geeft hij de lessen Bewegen op Muziek, Evenementenorganisatie & Les en Leidinggeven. 

  Via een collega bij het MBO Rijnland is hij in aanraking gekomen met Tacoyo en was gelijk verkocht. De combinatie van conditie opbouwen middels een reeks inspanningsoefeningen afgewisseld met de momenten van ontspanning/bewustwording op de lekkerste muziek is ronduit geweldig.

  Na de succesvolle start in Leiden en Rotterdam is hij begin januari 2014 op woensdagavond ook in Lisse gestart.

  Contactgegevens

  Tel.: 06-41549731

  Hieronder kunt u vrijblijvend informatie of een proefles aanvragen. Viktor Verwoerd (Lisse) neemt zo snel mogelijk contact met u op.
  Voornaam: *
  Achternaam, tussenvoegsel: *
  E-mail: *
  Vul uw keuze(s) in*:
  Opmerkingen (bijvoorbeeld voorkeurdag en -tijd):

  Voer het volgende in om uw inschrijving te bevestigen (dit voorkomt spam) *


    
  Alle velden met * zijn verplicht.

  Locatie: Sportcentrum De Waterkanten

  Sportlaan 21

  2161 VA Lisse

   

  Woensdagavond:

  Groep 1, 17.45 - 19.00 uur
  Groep 2, 19.00 - 20.15 uur
  Groep 3, 20.15 - 21.30 uur

   

   

  Lesdagen:   Geen les: Opmerkingen:

  januari

  X, 8, 15, 22, 29 1 januari i.v.m. kerstvakantie

  februari

  Start van het voorjaarsseizoen van 2020 (5 feb) 5 februari Start het voorjaarsseizoen van 2020

  augustus

  zomervakantie zomervakantie zomervakantie

  september

  4, 11, 18, 25 4 september = start najaarsseizoen 2019

  oktober

  2, 9, 16, 23, 30

  november

  6, 13, 20, 27

  december

  4, 11, 18, X, X 25 december i.v.m. kerstvakantie

  Kosten

  TACOYO

  • De contributie voor het najaarsseizoen van 2019 bedraagt € 200,- voor 20 trainingen. Als u zich in september 2019 inschrijft én betaalt dan krijgt u een korting en betaalt u € 180,- dat is omgerekend € 9,00 per les.
  • Het betalen van de contributie doet u middels overmaking op bankrekeningnummer NL71ABNA 060.85.99.689 t.n.v. ACT Events te Voorschoten (Tacoyo maakt onderdeel uit van ACT Events). Gaarne o.v.v. naam, trainingsdag en trainingstijd

  Algemene Voorwaarden

  1. Inschrijving geschiedt door inlevering van ondertekend inschrijfformulier (deze krijgt u tijdens de proefles) én betaling van de contributie!
  2. Betalingen dienen voor aanvang van het seizoen ontvangen te zijn.
  3. U betaalt geen inschrijfgeld én u heeft geen opzegtermijn. Als u stopt vinden wij het wel prettig om dit te vernemen.
  4. U betaalt alle door Tacoyo gegeven lessen, de lessen die vervallen vanwege reguliere feestdagen en/ of bijzonderheden hoeft u niet te betalen (zie bovenstaand dataoverzicht).
  5. Blijft u op lesdagen weg dan is dat voor eigen rekening.
  6. Naderhand kan niet worden gereclameerd of om restitutie worden gevraagd.
  7. Gemiste lessen kunnen op andere dagen van de week worden ingehaald in bijvoorbeeld de regio’s Leiden, Kagerstraat (dinsdag), Lisse (woensdag), Nieuw-Vennep (dinsdag), Noordwijk of Leiderdorp (zaterdag) en Voorhout (maandag). 
  8. Contant betalen is prima, maar dan wel gepast, schrijf uw naam en uur van training op de enveloppe.
  9. Tacoyo is niet verantwoordelijk voor eventuele blessures en verlies van en/of schade aan uw eigendommen.
  10. Bij (uitzonderlijke) uitval door ziekte of onvoorziene omstandigheden van uw trainer wordt er naar een passend inhaalmoment gezocht. Er wordt geen restitutie verleend.

  Regels:

  • Gebruik schone sportschoenen. Schoenen met zwarte zolen die afgeven zijn niet toegestaan.
  • De zaal binnen lopen met schoenen die buiten gedragen zijn is niet toegestaan i.v.m. de hygiëne.

  Advies:

  • Laat uw waardevolle spullen niet in de kleedkamer liggen maar neem deze mee de zaal in. Er is niet altijd toezicht op de kleedkamers!
  • Het is verstandig u regelmatig te laten keuren, zeker wanneer u overgewicht heeft, aan hoge bloeddruk lijdt of hartklachten heeft.
  • Eet minimaal 2 uur voor de training een niet te zware maaltijd (bijvoorbeeld pasta’s) en zorg voor voldoende vocht voor, tijdens en na de training.
  • Neem voor elke Tacoyotraining het volgende mee: lekker zittende sportkleding, extra trui, zaalschoenen, handdoek en bidon of fles.
  NAAR BOVEN