deutsch  english    

Tips voor een gezondere leefstijl

Een gezondere leefstijl vraagt om een gedragsverandering. Maar het veranderen van gedrag is heel lastig. Het vraagt discipline en heel veel doorzettingsvermogen. Hoe houd je het dan toch vol?

Steeds vaker wordt social media gebruikt om mensen te motiveren. Vooral ook door contact te zoeken met lotgenoten en daar juist kracht uit te putten. Klik verder voor emotionele steun. Gedeelde smart is halve smart met social media!

Volgens sportpsycholoog en bewegingswetenschapper Frank Bakker is de belangrijkste tip om een sport te vinden dit je echt leuk vindt. De motivatie komt dan van binnenuit. Vooral als je gemotiveerd bent om meerdere beweegreden is de kans vele malen groter om te blijven bewegen. Frank legt meer uit én geeft meer tips om sporten vol te houden.

Tacoyo is een unieke totaaltraining gericht op het verbeteren van gezondheid en vitaliteit. Afwisselend worden de beste westerse en oosterse in- en ontspanningsoefeningen uitgevoerd op muziek. Al doende genieten tijdens een muzikaal feestje. Zo wordt bewegen én ontspannen erg leuk om te doen en veel makkelijker om vol te houden. Informeer voor een proefles. Gewoon doen, veel plezier!

Healthy Lifestyle

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2019 februari 09

 

Healthy Lifestyle
NAAR BOVEN