deutsch  english    

Zo voorkom je stress onder tijdsdruk

Wil je minder stress en meer tijd voor jezelf? Sinds we tijd steeds nauwkeuriger zijn gaan meten duurt een minuut zestig seconden. En heeft een dag 24 uur. Dat zal niet snel veranderen. Je hebt dus geen invloed op het meten van de chronologische tijd, maar wel op jouw beleving van tijd. Zodra je het gevoel krijgt dat je geen keuze hebt over jouw beschikbare tijd, dan krijg je stress.

In dit artikel vertelt Albert Sonnevelt hoe je stress onder tijdsdruk kunt voorkomen.

Zodra je merkt dat je in tijdnood komt, dan moet je even stoppen. Dat voelt wellicht heel paradoxaal. Je hebt immers de neiging om juist dan nog harder te gaan rennen. Vaak doe je dat dan als een kip zonder kop. Sta even stil. Neem even een minuutje de tijd om jouw situatie te overzien. 

Wil je actief aan de slag en leren door te doen? Tacoyo helpt je verder. Door haar unieke concept leer je op plezierige wijze activiteit en 'even stil staan' af te wisselen en voorkom je dat je maar doorraast. Met alle gevolgen van dien. De tijd vliegt voorbij en je wordt geleefd. Volg gerust een vrijblijvende proefles Tacoyo. Veel plezier!

Zo voorkom je stress onder tijdsdruk

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2017 maart 11

 

Zo voorkom je stress onder tijdsdruk
NAAR BOVEN